Att köpa snussatser

Att snusa kan tyvärr bli ett ganska dyrt nöje om man som de flesta köper färdiga snusdosor i affären. En annan nackdel är att man då inte heller kan hålla koll på vad det egentligen är man konsumerar. Det är här snussatser kommer in. Du kan snusa på ett betydligt billigare sätt och dessutom hålla bättre koll på ingredienserna du får i dig. Idag är det enkelt att få tag på snussatser.

Hur får man tag på snussats?
Det är väldigt enkelt att få tag på en snussats. På många sidor på internet kan man köpa snussatser av olika storlekar och lite olika kvalitet. Det är dock alltid väldigt billigt jämfört med att köpa färdigförpackat snus i mat- eller tobaksbutiken. För lite över 200 kronor kan man få ett helt kilo snus som är enkelt att förbereda. Man kan också köpa en lite mindre förpackning om man känner för att prova.

Från snussats till färdig produkt
Hur går det då till? Man köper sin snussats som är nästan färdig för konsumtion. Man kan både köpa en snussats för lössnus eller förpackad i påsar om man föredrar snusprillor. Med lössnuset bakar man innehållet i ugnen innan man kan använda det. Snusprillan fuktar man enligt förskriften på förpackningen och väntar ett dygn innan konsumtion. Om man vill kan man också smaksätta råtobaken. För mer information kan man läsa på http://www.rokakrokagoka.se/roka/tobak/snussatser.html där det står mer om hur man enkelt kan tillverka sitt egna snus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *